Miten ilmoittaudun kilpailuihin?

Yleisurheilulisenssi ja vakuutus. Kuka sen tarvitsee? Mistä saan sen?

Onko seuralla viralliset edustusasut?

Miten jaosto tukee urheilijoita?

Mihin sarjaan lapsi kuuluu?

Voiko urheilukentälle mennä harjoittelemaan milloin vain? Mistä saa välineitä harjoittelua varten?

 

Minkä ikäisille yu-koulu on tarkoitettu?

 

Mitä yu-koulu maksaa? Mitä vastinetta rahalle saa?

Kuinka pääsen ohjaajaksi yu-kouluikäisille?

 

Olisin kiinnostunut yleisurheilutoiminnasta. Kuinka pääsen yu-jaoston jäseneksi?

 

 

 

Miten ilmoittaudun kilpailuihin?

Alkuun

Useimpiin kilpailuihin ilmoittaudutaan www.kilpailukalenteri.fi kautta. Kilpailukalenteri.fi on sähköinen ilmoittautumisjärjestelmä joka sisältää kaikki Suomen Urheiluliiton hyväksymät kilpailut. Kilpailuita on mahdollista selata aikajärjestyksessä kalenteria hyödyntäen tai hakemalla mm. ajanjakson, sarjan, lajin, piiri tai kilpailun luokituksen mukaan. Joihinkin kilpailuihin (kuten Hippo-Cup kisat) ilmoitautuminen paikan päällä 30 min ennen kilpailun alkua.

Lisenssi ja vakuutukset. Kuka sen tarvitsee? Mistä saan sen?

Alkuun

Tapaturmien ja loukkaantumisten varalle Soinin sisun yleisurheilujaostolla ei ole yhteistä vakuutusta. Yleisurheilulisenssi sisältää 13 ikävuoteen saakka Sporttiturva-vakuutuksen. Yleisurheilulisenssi oikeuttaa kilpailemaan kaikissa virallisissa kilpailukalenterissa olevissa kilpailuissa. Suomen Urheiluliiton liittovaltuuston päätöksellä yleisurheilulisenssi on pakollinen kilpailulupa kaikissa yleisurheilukilpailuissa (kilpailulisenssi). Yleisurheilupassi sisältää: OP Sporttiturva-urheiluvakuutus, Spurtti News-lehti (1 kpl/perhe), kilpailulupa SUL:n alaisissa kilpailuissa. Yleisurheilulisenssi on voimassa vuoden loppuun. Sisu maksaa yu-passin kaikille seuraa edustaville urheilijoille. Lisenssi tulee urheilijan (tai urheilijan vanhempien) itse maksaa ja hakea sitten summa Yleisurheilujaostolta (Rahastonhoitaja Jaana Lehisalo maksaa lisenssin, ilmoita tilinumero Jaanalle). Voit hankkia lisenssin täältä:  www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit. 

Onko seuralla viralliset edustusasut?

Alkuun

Kyllä (verkkarit, tuulipuku, kilpailuasu). Tilaukset tehdään yhteistilauksena. Seuraa ilmoittelua.

Miten jaosto tukee urheilijoita?

Alkuun

Yu-jaostolla on urheilijoille luotu valmennustukijärjestelmä, jonka tavoitteena on tukea urheilijoiden harjoittelua ja valmentautumista seuraavia kausia varten. SM-pisteillä olevat urheilijat milf porn saavat vuosittain valmennusavustusta. Valmennustuen määrä tarkistetaan vuosittain. Muille urheilijoille maksetaan matkakorvauksia pm-kilpailuihin, kansallisiin kilpailuihin sekä SM-kisoihin. Seura maksaa lisäksi kilpailujen osanottomaksut ja järjestää valmennustoimintaa. Katso tarkemmat tiedot toimintakäsikirjasta.

Mihin sarjaan buy generic propecia online lapsi kuuluu?

Alkuun

Kilpailusarjat menevät syntymävuoden mukaan ja samaan sarjaan kuulutaan koko vuosi. Esim. T11 ja P11 sarjaan kuuluvat ne, jotka täyttävät clomid online kyseisenä kalenterivuonna enintään 11 vuotta.

Voiko urheilukentälle mennä harjoittelemaan milloin vain? Mistä saa välineitä harjoittelua varten?

Alkuun

Kenttävuorot on jaettu eri lajien edustajien kesken. Yleisurheilukoululle on varattu aika tiistaisin klo 18.00 – 19.30. Myös muina aikoina kentälle voi mennä harjoittelemaan, mikäli siellä ei ole muiden lajien harjoituksia tai otteluita meneillään. Seuralla ei ole omia urheiluvälineitä. Mikäli haluat kunnan omistamia urheiluvälineitä käyttöösi harjoituksiin, ota yhteys kunnan liikuntatoimeen. Yleisurheilukoulun aikana välineet ovat käytössä.

Minkä ikäisille yu-koulu on tarkoitettu?

Alkuun

Yu-koulu propecia online on tarkoitettu kouluikäisille eli 6 – 14-vuotiaille. Jokaiselle ikäryhmälle järjestetään oman ikäluokkansa edellyttämiä harjoituksia. Pienimpien harjoittelu on leikinomaista.

Mitä yu-koulu maksaa? Mitä vastinetta rahalle saa?

Alkuun

Jaosto on päättänyt yu-koulumaksuksi 30 €/lapsi tai perhemaksu 50 €. Hintaan sisältyy ohjausta yleisurheiluohjaajatutkinnon suorittaneilta innokkailta ohjaajilta eri yu-lajeihin, yu-koulupaita, Hippo cup-kisoja, jännittäviä kilpailumatkoja, levitra online mukavaa yhdessäoloa ja liikunnan riemua.

Kuinka pääsen ohjaajaksi yu-kouluikäisille?

Alkuun

Ota yhteys buy priligy online yleisurheilujaoston jäseniin. Vuosittain keväällä järjestetään koulutus yleisurheilukoulun ohjaajille.

Olisin buy clomid kiinnostunut yleisurheilutoiminnasta. Kuinka pääsen yu-jaoston jäseneksi?

Ota yhteys jaoston jäseniin. Jäsenet valitaan vuosittain Soinin Sisun syyskokouksessa.

Alkuun